Vilka är vi:

Danshop Pro ApS

Kaltoftevej 9

7000 Fredericia

CVR: 41580453

Vår webbadress är: https://danshop.pro, https://www.danshop.pro, https://apotek.shop https://dagligvare.shop

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När du besöker vår webbshop spårar vi:

· Föremål som du har sett: Vi använder den här informationen för att till exempel visa föremål som du har sett nyligen.

· Plats, IP-adress och webbläsartyp: Vi kommer att använda den här informationen för att beräkna moms och frakt.

· Leveransadress: Vi ber dig att ange detta, så vi t.ex. kan beräkna fraktkostnader innan du gör en beställning och skickar dig beställningen.

Vi använder också cookies för att hålla reda på innehållet i korgen medan du använder vår webbshop.

När du köper varor från oss ber vi dig att förse oss med information som inkluderar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkort / betalningsinformation och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi kommer att använda denna information för ändamål som:

 · Skickar information om ditt konto och beställning

 · Svara på dina frågor och förfrågningar, inklusive återbetalningar och klagomål

 · Behandla betalningar och förhindra bedrägerier

 · Ställ in ditt konto för vår webbshop

 · Uppfyller alla juridiska skyldigheter som vi har, såsom beräkning av moms och avgifter

 · Förbättra våra erbjudanden i webbshoppen

 · Skickar marknadsföringsmeddelanden om du väljer att ta emot dem.

Om du skapar ett konto sparar vi ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer som kommer att användas för att fylla i inmatningsfält vid beställning av beställningar i framtiden.

I allmänhet lagrar vi information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål för vilka vi samlar in och använder informationen, och vi är inte juridiskt skyldiga att fortsätta lagra den. Vi lagrar till exempel orderinformation så länge som krävs enligt bokföringslagen i förhållande till moms och konton. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress samt faktureringsadress och leveransadress.

Vi kommer också att spara kommentarer och recensioner om du vill lägga till dem.

Kommentarer

När besökare publicerar kommentarer på webbplatsen samlar vi in ​​de data som visas i kommentarformuläret, liksom besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att upptäcka skräppost.

En anonymiserad sträng skapad från din e-postadress (även kallad hash),

Media

Visa var bilder laddas upp, vi sparar var de laddades upp och vilken användare som har laddat upp bilden.

Föreslagen text: Om du laddar upp bilder till webbplatsen ska du inte ladda upp bilder med inbäddad platsinformation (EXIF GPS) inkluderad. Webbplatsbesökare kan ladda ner och extrahera all webbplatsinformation från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Kontaktformuläret finns på https://danshop.pro/da/kontakt-os

Småkakor

Om du besöker vår inloggningssida skapar vi en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och raderas när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi att ställa in ett antal kakor och lagra din inloggningsinformation och dina val av skärmvisning. Inloggningskakor varar i två dagar och skärmvalskakor varar i ett år. Om du väljer "Kom ihåg mig" kommer din inloggning att pågå i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto försvinner inloggningskakorna.

Om du redigerar eller publicerar en artikel lagras en ytterligare cookie i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och ger bara post-ID för artikeln du just redigerat. Det löper ut efter en dag.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med detta inbäddade innehåll, inklusive spåra din interaktion med inbäddat innehåll om du har ett konto och en inloggad på den webbplatsen.

Analytisk information samlas in för att underlätta för kunderna

Lundblad Data ApS tillhandahåller värd

Google för prestanda och statisk, du kan läsa mer om henne: https://policies.google.com/technologies/types?hl=sv

Vem vi delar dina uppgifter med

Google Analytics https://policies.google.com/privacy?hl=sv

https://policies.google.com/privacy

Lundblad Data ApS Hosting

Hur länge vi lagrar dina uppgifter

Om du skriver en kommentar bevaras kommentarer och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att ha dem i en modereringskö

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst visa, redigera eller radera sin personliga information (med undantag för att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörerna kan också visa och redigera den informationen.

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har skriftliga kommentarer kan du begära en exporterad fil med de personuppgifter som vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter som vi har om dig. Detta inkluderar inga uppgifter som vi är skyldiga att lagra av administrativa, juridiska eller säkerhetsskäl.

Där vi skickar dina uppgifter

Besökarkommentarer kan verifieras av en automatisk skräppostdetekteringstjänst. Samarbete med tredje parts leverantör eller interna utredningar.

Din Kontaktinformation

I förhållande till den registeransvarige kan du kontakta den registeransvarige på.

e-post: dpa@danshop.pro

tfn: +45 7592 9100

Information som vi samlar in och lagrar

När du besöker vår webbshop spårar vi:

· Föremål som du har sett: Vi använder den här informationen för att till exempel visa föremål som du har sett nyligen.

· Plats, IP-adress och webbläsartyp: Vi kommer att använda den här informationen för att beräkna moms och frakt.

· Leveransadress: Vi ber dig att ange detta, så vi t.ex. kan beräkna fraktkostnader innan du gör en beställning och skickar dig beställningen.

Vi använder också cookies för att hålla reda på innehållet i korgen medan du använder vår webbshop.

Obs! Du kan vidare beskriva din cookiepolicy och länka till denna del härifrån.

Vilka anställda har tillgång

Anställda har tillgång till den information som du ger oss. Till exempel har administratörer såväl som webbshopschefer tillgång till:

· Beställ information såsom vad som köptes, när det köptes och till vilket det skulle skickas, och

· Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress och information om fakturering och frakt.

Våra anställda har tillgång till denna information för att slutföra beställningar, hantera återbetalningar och stödja dig.

Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att cookies kan installeras på din dator.